Vesborg Fyr Ferieboliger

Via Samsø Ferie (se www.vesborgfyr.dk) udlejer vi fire ferieboliger ved det historiske Vesborg Fyr. I Fyrmesterhuset findes således to smagfulde ferieboliger (stuen/2 dobbeltværelser og 1. salen/3 dobbeltværelser) med naturskøn beliggenhed og havudsigt så langt øjet rækker. Ligeledes ved Vesborg Fyr kan du leje Fyrassistentens Bolig (3 dobbeltværelser) og Udsigtspavillonen (en atmosfærefyldt feriebolig til to personer med en enestående panoramaudsigt).

De fire ferieboliger er af høj standard, indeholder alle moderne fornødenheder og har kort gåafstand til strand og hav.

Er du til afslappende ferie i naturskønne og historiske rammer, er ferieboligerne ved Vesborg Fyr et oplagt bud – her vågner du til lyden af bølgernes skvulpen og historiens vingesus.

Reference

"Tusinde tak for den dejligste weekend, hvor har vi nydt det. Her er så fantastisk, og vi kommer helt sikkert igen. Vi er et Ø-hold, der hvert år besøger en dansk ø. Dette år har været det bedste.
Kærlige hilsner fra os alle 6 og 1 hund i Ø-gruppen".

Kunde, Fyrmesterhuset 1. salen, september 2019

Reference

"Vi glæder os til næste gang, vi skal have miniferie i Udsigtspavillonen. Et helt fantastisk sted."Peter Broløs, gæst i Udsigtspavillonen, september 2019

Reference

"Endnu engang tusind tak for en helt vidunderlig uge i det gamle hus".Dorte Ravn Sørensen, gæst i Fyrmesterhuset stuen

 

Ørnslund Feriebolig

Ved indkørslen til Brattingsborg Skov, i den ene længe af den tidligere godsinspektørbolig Ørnslund, udlejer vi, ligeledes via Samsø Ferie (se www.vesborgfyr.dk), en sand perle af en feriebolig, hvor du kan nyde en afslappende ferie tæt på skov og strand.

Med sine 12 sengepladser og 3 badeværelser sætter Ørnslund Feriebolig den perfekte atmosfærefyldte ramme for den store familie, vandregruppen, kortklubben osv.

Ferieboligen er omkranset af træer, marker, et rigt dyreliv og stjernehimlen, og via skovvejene føres du til en af Samsøs flotteste kyststrækninger.

Nærmeste nabo er Samsø Retreat (se www.samsoeretreat.dk), der har til huse i hovedbygningen. Ørnslund er med andre ord det perfekte sted til dig, der holder af naturen, roen og livet på landet.


For mere info se www.vesborgfyr.dk eller send en mail til info@samsoe-ferie.dk

Annonce Feriemagasin 2019