Ferieboliger ved Vesborg Fyr

I samarbejde med Novasol udlejer vi fire ferieboliger ved det historiske og naturskønne Vesborg Fyr. I Fyrmesterhuset finder du to smagfulde ferieboliger (stuen/2 dobbeltværelser og 1. salen/3 dobbeltværelser) med en unik beliggenhed og havudsigt så langt øjet rækker. Du kan også leje Fyrassistentens Bolig (6 sengepladser) eller Udsigtspavillonen - en lille atmosfærefyldt perle (2 personer i delt dobbeltseng) med en enestående panoramaudsigt).

De fire ferieboliger er af høj standard, indeholder alle moderne fornødenheder og har kort gåafstand til strand og hav.

Er du til afslappende ferie i naturskønne og historiske rammer, er ferieboligerne ved Vesborg Fyr et oplagt bud – her vågner du til lyden af bølgernes skvulpen og historiens vingesus. I samarbejde med Novasol glæder vi os til at byde dig velkommen til Samsø.

For mere info se de fire link herunder;

Reference

"Tusinde tak for den dejligste weekend, hvor har vi nydt det. Her er så fantastisk, og vi kommer helt sikkert igen. Vi er et Ø-hold, der hvert år besøger en dansk ø. Dette år har været det bedste.
Kærlige hilsner fra os alle 6 og 1 hund i Ø-gruppen".

Kunde, Fyrmesterhuset 1. salen, september 2019

Reference

"Vi glæder os til næste gang, vi skal have miniferie i Udsigtspavillonen. Et helt fantastisk sted."Peter Broløs, gæst i Udsigtspavillonen, september 2019

Reference

"Endnu engang tusind tak for en helt vidunderlig uge i det gamle hus".Dorte Ravn Sørensen, gæst i Fyrmesterhuset stuen

 

Yoga og retreats ved Ørnslund

Ved indkørslen til Brattingsborg Skov mødes du af Ørnslund, der oprindeligt dannede ramme for godsets inspektørbolig. I dag udlejer vi bygningerne og den smukke have ved Ørnslund til virksomheden Yogamo / Samsø Retreat. Her afholder indehaveren Anette Meldgaard retreats og andre spændende yoga arrangementer i de skønne og fredfyldte rammer - tæt på skov og strand.

Hele området ved Ørnslund er omkranset af træer, marker, et rigt dyreliv og stjernehimlen, og via skovens små stier føres du til en af Samsøs flotteste kyststrækninger. Et oplagt sted væk fra en travl hverdag til et pusterum af dage med yoga og fordybelse. Se samsoeretreat.dk for mere info om Yogamo / Samsø Retreats og udbuddet af både egne og andres retreats - midt i Samsøs fantastiske ro og natur.